HOME

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Advantage for you !
Delen

Welkom bij Tennis Academy Stefan Tewes

Vanaf  het aankomend zomerseizoen 2020 zullen wij ook weer als zelfstandige school onder de naam TAST (Tennis Academy Stefan Tewes) verder gaan met het aanbieden van onze diensten én de tennis/Padel lessen blijven verzorgen voor SV Aurora in Werkhoven, TC Groenekan, BLTC Baarn, LTV Soesterberg, HLTC Hoogerheide en TV Hollandse Rading.

Sinds april 2008 zijn wij operationeel als Tennis Academy Stefan Tewes en zijn we begonnen bij TV Griffensteyn in Zeist, SV Aurora in Werhoven en SVL in Langbroek. Vanaf april 2013 zijn we ook zeer actief met het aanbieden van onze diensten én de tennislessen bij de BLTC te Baarn, waar we inmiddels ook veel Padel trainingen en Padel Clinic's verzorgen. Tevens zijn wij sinds het zomerseizoen 2015 actief aan de gang gegaan met verwerven van (jeugd)leden en aanbieden van tennislessen bij Tennisclub Groenekan. Vanaf april 2018 bieden we onze diensten aan en leveren we tennistrainers voor alle lessen bij HLTC Hoogerheide in Hilversum. Vanaf april 2019 zijn we gestart met het verzorgen van tennislessen bij LTV Soesterberg én zijn we daar ook actief betrokken bij het aanbieden/ organiseren van evenementen en activiteiten. Deze zomer vanaf april 2020 mogen we TV Hollandse rading verwelkomen en gaan we ook daar de tennislessen verzorgen.

Onze diensten bestaan voor het grootste gedeelte uit het geven van tennislessen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van evenementen waarbij te denken valt aan:  tenniskampen, trainingsweken, clubactiviteiten, thema lessen, conditietrainingen, bedrijvenclinic's, uitstapjes, wervingsacties, schooltennisprojecten en G-tennislessen.

Naast dé tennislessen en allerlei activiteiten/ evenementen zijn wij 'team TAST' inmiddels ook gespecialiseerd in het geven van Padel trainingen. Vanaf februari 2018 verzorgen we - met de komst van 2 Padelbanen bij de BLTC te Baarn - Padel trainingen op club niveau maar ook op competitie niveau.  

De Tennis Academy hanteert een hoge morele standaard: integer, betrouwbaar, eerlijk en open. Verder kenmerkt de Academy zich door zijn betrokkenheid, gedrevenheid, enthousiasme, klantgerichtheid en flexibiliteit.

De Tennis Academy is opgericht door Stefan Tewes. Stefan is inmiddels al ruim 22 jaar gediplomeerd tennisleraar met A en B licentie. Stefan is in 1998 begonnen als hoofdtrainer bij TV Griffensteyn en sinds 2008 ook als Tennis Academy actief bij SV Aurora én vanaf 2013 bij de BLTC, sinds 2015 bij TC Groenekan, vanaf 2018 bij HLTC Hoogerheide, vanaf 2019 bij LTV Soesterberg en nu vanaf 2020 bij TV Hollandse Rading.

De Tennis Academy telt 10 zeer ervaren tennistrainers: Stefan Tewes, Mischa Dimitopoulos, Teresa Jacobs, Frank Cornelese, Marije Schwitters, Rogier Kramer, Annemiek Hessels, Sander v Heijst, Hans Verhagen, Theo Hoek én 2 ervaren Padelleraren: Frank Cornelese en Pjotr van Dalfsen. Zie onder het kopje trainers waar zij zich aan je voorstellen.

Laatste nieuws

UPDATE van 31 MAART 2020 – VERLENGING CORONA MAATREGELEN

Nieuws van 4 april

Beste Tennissers,

Het kabinet heeft de coronamaatregelen verlengd en dat heeft tot consequentie dat sportclubs tot en met 28 april zijn gesloten.

Dit betekent dat tot en met eind april niet kan worden getennist en ook geen tennis- en padellessen kunnen worden gevolgd.

Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en informeren jullie zodra wij bericht hebben dat er weer getennist en gelest mag worden.

Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar info@tennisacademystefantewes.nl

Zorg dat je gezond en fit blijft.

 

Voor als je jezelf echt begint te vervelen.... hierbij een aanttal leuke weetjes over de tennissport

 

Wist je dat?

tennis de op een na grootste sport van Nederland is?

tennis eerst met de blote hand gespeeld werd? het racket kwam pas later.

het gewicht van een racket niet meer is dan 360 gram?

De telling 15-30-40 komt uit Frankrijk en komt voort uit de munteenheid van die tijd of door het gebruik van een klok. Men speelde vroeger 15-30-45-60, later werd de 6- game en de 45 werd in spreektaal 40. De term deuce komt van het Franse "Deux Joue" wat nog 2 te spelen betekend. De term "Love" die vaak gebruikt wordt voor 0, komt niet van het Franse 'l oeuf (ei, is de vorm van de 0), maar uit de engelse uitdrukking waarin "love" wordt gebruikt om "niets " aan te geven (neither for love nor Money)

Jacco Eltingh en Paul Haarhuis samen meer dan 45 dubbeltoernooien hebben gewonnen?

het enige tennistoernooi op gras in Nederland in Rosmalen is?

Martin Verkerk in 2003 in de finale van Roland Garros in Frankrijk stond?

de langst durende tenniswedstrijd 11 uur en 5 minuten geduurd heeft?

deze wedstrijd gespeeld werd op Wimbledon 2010 tussen Nicolas Mahut en John Isner?

dat John Isner de wedstrijd heeft gewonnen met 6-4 3-6 6-7 7-6 70-68?

de hardst geslagen service op naam staat van Andy Roddick?

deze service 249 km per uur was

bij de dames de hardst geslagen service op naam van Brenda Schultz met 209 km/uur

de meeste dubbele fouten in een wedstrijd staat op de naam van Anna Kournikova met 31 dubbele fouten in de Australian Open 1999

Thiemo de Bakker een jeugd Grand Slam toernooi heeft gewonnen?

Arantxa Rus ook een jeugd Grand Slam toernooi heeft gewonnen?

Voor Thiemo da Bakker dit Wimbledon was en voor Arantxa Rus de Austalian Open?

het aantal tennisballen dat jaarlijks wordt geproduceerd, is geschat op 360 miljoen. Als je deze achter elkaar legt, kom je tot een afstand van 23400 kilometer.

 

 

 

Met sportieve groet,

TAST

Tennis Academy Stefan Tewes.

Binnenkort bij Tennis Academy Stefan Tewes

Geen mededelingen

Partners