HOME

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Advantage for you !
Tennis Academy Stefan Tewes > Evenementen
Delen

Evenementen

Bedrijfs Clinic

Bedrijfs Clinic

Wilt u als bedrijf een teambuilding middag en een sportieve middag om uw mederwerkers eens flink te laten bewegen?

Dat kan bij TAST.

Onder begeleiding van gediplomeerde sportleraren bieden wij direct op maat een zeer leuke en leerzame dag aan met uitdagende activiteiten, waarbij uw bedrijf en uw medewerkers centraal staan.

 

Binnenkort volgt een overzicht

Verjaardagsfeestje bij TAST

Verjaardagsfeestje bij TAST

Heb je een verjaardagfeestje te vieren en ben je dol op de tennissport!

Dan kun je met je vrienden of vriendinnen bij TAST en leuke en spetterende tennismiddag beleven.Deze feestelijke middag staat in het teken van de jarige job en zijn of haar  tennis vrienden.

Onder leiding van een gediplomeerde tennisleraren wordt er op een leuke aparte manier een tennisprogramma aangeboden waar alle kinderen met veel enthousiasme en plezier aan mee kunnen doen en prijsjes kunnen winnen!

 

G tennis

G-tennis is tennis met name bestemd voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop. De mensen met een verstandelijke beperking kunnen deelnemen aan de speciaal voor hun ingerichte tennislessen en, indien lid van de tennisvereniging, deelnemen aan (aparte) tennisactiviteiten - en evenementen.

G-tennis draagt bij aan een positief zelfbeeld en en een individuele ontplooiing. Zo biedt G-tennis deze groep mensen grote kansen. Zij kunnen buiten actief bezig zijn met gelijkwaardige medespelers en in een gezellige, in een ontspannen sfeer op eigen niveau tennissen, uitdagingen aangaan en op een leuke sportieve manier, de eigen grenzen verleggen. En vooral genieten van die fantastische tennissport!

G-tennis levert ook een belangrijke bijdrage aan de conditie en motorische vaardigheden. De lessen hebben een specifieke trainingsopbouw, waarvan de 'warming up' en de 'cooling down' belangrijke onderdelen zijn om eventuele blessures en gezondheidsklachten te voorkomen. Naast de technische aspecten besteedt de trainer ook voldoende aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en vorming van de speler. De trainer schenkt niet alleen aan de beperkingen maar vooral ook aan de mogelijkheden van de speler bijzondere aandacht.