HOME

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Advantage for you !
Tennis Academy Stefan Tewes > Padel
Delen

Visie op Padel

Visie op Padel

De Nederlandse Padellers zijn vaak tennissers en wij willen vooral ontwikkelen wat je in tennis niet doet, verdedigen van de hoeken, de wanden is één van onze belangrijkste speerpunten.

Daarnaast hebben we enorm veel te maken met “De Camouflage”  wat ze in Spanje en Argentinië van nature al aanleren aan de jeugd en wat bij ons veel minder balngrijk nóg is..

Vooral het gebruik van “de wanden” is voor de Padellende tennisser het belangrijkste om eigen te maken. 

Hoofd padel trainer: Frank Cornelese

Hoofd padel trainer: Frank Cornelese

Telefoon: 06-54323198

Email: frank@tennisacademystefantewes.nl

Hallo leden van BLTC.

Ik vind het leuk dat ik bij de BLTC te Baarn Padel trainingen mag komen geven.

BLTC is een mooie vereniging met nu ook nog 2 prachtige gelegen Padelbanen.

Padel is een fantastische sport waarbij ik het als mijn taak zie om dat leuke spelletje zo goed en zo plezierig mogelijk te laten spelen.

Naast Padel trainer ben ik ook tennis trainer.

Ik heb de opleiding tot Padel trainer gedaan bij de NPB (Nederlandse Padel bond) en ik heb onlangs ook, via de KNLTB, de aanvullende opleiding tot Padel trainer gevolgd.  

Ik voel me heel erg thuis als trainer van recreanten die graag het maximale uit hun spel willen halen.

De regio rondom Baarn is voor mij niet onbekend en door het netwerk van mijzelf en Stefan hopen we op termijn, in samenspraak met de club, leuke activiteiten en evenementen te ontwikkelen.

Padel staat in de kinderschoenen en zo ook op het beroep van Padel trainer.

Padel maakt een snelle ontwikkeling door waarbij op ook trainersgebied de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Door  workshops en opleidingen blijf ik graag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Een andere grote hobby van me, waar ik helaas niet zoveel meer aan toekom, is golf.

Ik hoop jullie veel op de baan te zien.

Laten we er met elkaar een mooie zomer van maken; ik heb er zin in!

Met vriendelijk groet

Frank

Competitie padel trainer: Pjotr van Dalfsen

Competitie padel trainer: Pjotr van Dalfsen

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij even aan jullie voor:

Mijn naam is Pjotr van Dalfsen, 51 jaar, getrouwd met Mariska en samen hebben we 6(!) kinderen. Als klein jongetje heb ik vanaf mijn vijfde jaar tennis gespeeld. Vanaf 1988 ben ik fulltime aan het werk als tennistrainer. Qua spelniveau heb ik als tennisser de A1 status bereikt. In 2015 ben ik in contact gekomen met de sport padel. Vanaf het eerste moment vind ik dit geweldig! Het leuke voor mij is dat mijn zwakke punten op de tennisbaan bij padel niet van invloed zijn en mijn sterke punten juist een groot voordeel.

Vanaf 2016 heb ik mijn caravan in Spanje, het walhalla van de padelsport, neergezet en ben ik alle schoolvakanties daar aanwezig om mijn padelvaardigheden te verbeteren en te genieten van het Spaanse leven. Ook heb ik in 2016 mijn padeltrainersdiploma gehaald bij Norberto Nesi, opleider van de Nederlandse Padelbond (NPB). Vanaf 1 maart 2018 ben ik bondscoach van de Nederlandse mannen en in die functie ben ik in november naar het WK in Paraguay geweest. Tevens ben ik bondscoach van de Nederlandse veteranen (mannen en vrouwen).

Naast het geven van padeltrainingen in Nederland organiseer ik ook padelreizen naar Andalusie, Spanje. Dit zijn reizen waar ik training geef, vaak in samenwerking met een Spaanse of Argentijnse toptrainer.

In Spanje train ik bij verschillende toptrainers om maximaal te groeien. Uiteraard speel ik ook veel wedstrijden. Op het moment van schrijven sta ik nummer 3 op de Nederlandse ranglijst.

Vanaf 1 april 2019 heb ik mij volledig toegelegd op het geven van padeltrainingen.

Sportieve groeten,

Pjotr van Dalfsen