HOME

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennis Academy Stefan Tewes > Trainers
Delen

Trainers

Stefan Tewes

Stefan Tewes

Telefoon 06 - 14577784

Email stefan@tennisacademystefantewes.nl

Graag wil ik mij voor stellen als trainer en eigenaar van de Tennis Academy.

Mijn naam is Stefan Tewes, ik ben 41 jaar en woon in Soesterberg.

Ik tennis vanaf mijn 11e jaar. Voordat ik echt ging tennissen stond ik al met een te zwaar en te groot houten racket op het plein voor de deur te tennissen en alle grandslams na te spelen. Boris Becker was mijn grote idool. Ik ben begonnen met tennissen bij TV griffensteyn in Zeist.

Ik heb de CIOS opleiding gedaan en ben inmiddels 20 jaar gediplomeerd tennisleraar met A en B licentie. Ik ben begonnen met lesgeven bij TIN (Tennis Instituut Nederland) in Doorn. Ik heb met TIN mooie tennis uitstapjes gemaakt naar oa America. Vanaf oktober 1998 ben ik trainer bij de club waar het voor mij begon, TV Griffensteyn. Na een jaar werd ik de hoofdtrainer van deze club in Zeist. Sinds april 2008 ben ik bij TV Griffensteyn begonnen met mijn eigen tennisschool Tennis Academy Stefan Tewes (TAST). Vanuit TAST heb ik in de periode van 2009 t/m 2012 drie jaar - naast het lesgeven bij TV Griffensteyn - ook op de baan gestaan bij SV Aurora in Werkhoven en bij SV Langbroek. Vanaf april 2013 ben ik als hoofdtrainer aan de slag gegaan bij de BLTC te Baarn waar wij tot op heden als Tennis Academy nog steeds zeer actief zijn. Inmiddels ben ik in bezit van mijn Padel licentie en verzorg naast tennistraining ook Padel trainingen en Padel Clinic's.

Tijdens mij CIOS periode heb ik ook de licenties behaald voor Squashtrainer en oefenmeester 3 (voetbal trainer). Zo heb ik tijdens mijn opleiding de talentvolle jeugd van Bennekom mogen trainen voor 2 jaar.

Naast mijn passie voor het lesgeven, zijn mijn hobby's: tennissen, golfen, skiën en de Volvo Ocean Race.

 

Tot ziens op de baan, sport groeten, Stefan

Annemiek Hessels

Annemiek Hessels

Telefoon: 06-14991837
Email: Hessels100@yahoo.com 

Hallo sportievelingen,


Ik ben Annemiek en ben 36 jaar geleden geboren in Zeist. Ik ben één van de trainers die namens TAST op TV Griffensteyn lesgeeft.
Ik heb in het verleden ook al enkele seizoenen tennistraining gegeven op Griffensteyn maar heb toen de stap gemaakt naar het basisonderwijs. Momenteel ben ik, naast het tennisles geven, werkzaam in groep 1/2 te Doorn. Ook dit jaar speel ik competitie op Griffensteyn in een gemengd team op zaterdag. Naast het onderwijs en het tennissen, ben ik gek op modelbouw, koken, winkelen, reizen en lezen.
Kortom: ik verveel me nooit en kom zelfs tijd tekort!

Mijn doel is om de jeugd technisch én tactisch sterker te maken maar ook om spelvreugde bij te brengen tijdens de lessen.
Ik hoop jullie te zien op de tennisbaan !

Met sportieve groet,

Annemiek Hessels

Teresa Jacobs

Teresa Jacobs

Telefoon: 06-23240941

E-mail: teresajacobs1@hotmail.com

Beste Tennisliefhebbers,

Mijn naam is Teresa Jacobs, getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Ruim 35 jaar geef ik nu met heel veel plezier tennisles. Bij diverse verenigingen heb ik al veel leerlingen de beginselen van deze mooie sport mogen aanleren. Ook gevorderden zijn en worden naar een hoger nivo begeleid. Het spelplezier van de leerlingen maakt mij blij.

Sinds seizoen 2013 verzorg ik tennislessen voor TAST bij de BLTC in Baarn.

Naast tennissen en tennisles geven (toch fijn als je hobby je werk is) mag ik graag een boek lezen, tourfietsen en een museum bezoeken.

Ik zie er naar uit jullie op de tennisbaan te ontmoeten.

Met hartelijke groet,

Teresa Jacobs

Mischa Dimitopoulos

Mischa Dimitopoulos

Ik ben Mischa, mijn leeftijd is 33 jaar, ik ben van Griekse afkomst en woon samen met mijn vriendin en zoontje (bijna 3jr) in Utrecht.

Het geven van tennisles vind ik bijzonder leuk. Ik doe dit met veel enthousiasme, deskundigheid en geduld. In de loop der jaren (15 jr) heb ik mijn eigen manier ontwikkeld om spelers verder te helpen bij het ontwikkelen van hun tenniscapaciteiten.

Mijn lesprogramma stel ik continu bij om zo goed mogelijk les te blijven geven. Ik vind het belangrijk dat spelers gemotiveerd zijn en zelf nadenken waar zij aan willen werken.

Vanaf mijn 4e jaar kom ik op de tennisbaan en nog steeds ben ik meerdere keren per week op de baan te vinden. Het is een prachtig spel vol met uitdagingen, ‘je raakt als je wilt nooit uitgeleerd.’

Op zondag speel ik competitie voor mijn club ULTC-Iduna. Mijn speelsterkte is 3/3. Deze zomer was ik winnaar van het Griffensteyn-categorie-3-toernooi.

Naast tennis interesseer ik me ook voor andere sporten. Zo schaats, voetbal, hardloop, box, ski, snowboard, golf, golf-surf, windsurf en fitness ik graag.

Sinds 2009 ben ik ook werkzaam als personal trainer (in èn buiten de sportschool) en conditietrainer van de hoogste teams van de afdeling voetbal van Kampong. Daarnaast volg ik een opleiding tot fysiotherapeut.

Ik hoop op een leuke en lange tijd bij de Baarnse LTC

Sander van Heijst

Sander van Heijst

Mijn naam is Sander van Heijst en ben 40 jaar oud. Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen.
Ik stel altijd een doel per les centraal, zodat de spelers zich goed kunnen focussen op hetgeen wat we aan het oefenen zijn. Verschillende oefeningen zorgen ervoor dat mensen het doel kunnen toepassen uiteindelijk in de wedstrijden die ze gaan spelen. 

Zelf heb ik jarenlang op het hoogste niveau gespeeld in Nederland. Ben rating 1 speler geweest en behoorde bij de top 25 van Nederland. Heb nationaal veel sterren toernooien gespeeld en sommige ook gewonnen. Future en challengers over de hele wereld gespeeld. Gemengde eredivisie gespeeld op de zondag. En competitie in Duitsland.( Overliga). Tot op de dag van vandaag ben ik actueel 2 speler. 

Ik heb heel veel zin om voor de Tennis Academy ‘TAST’ te gaan lesgeven en dus ook de spelers van tennisclub Aurora. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven. 

Groeten Sander

Frank Cornelese

Frank Cornelese

Hallo leden van BLTC.

Ik vind het leuk dat ik bij de BLTC te Baarn Padel trainingen mag komen geven.

BLTC is een mooie vereniging met nu ook nog 2 prachtige gelegen Padelbanen.

Padel is een fantastische sport waarbij ik het als mijn taak zie om dat leuke spelletje zo goed en zo plezierig mogelijk te laten spelen.

Naast Padel trainer ben ik ook tennis trainer.

Ik heb de opleiding tot Padel trainer gedaan bij de NPB (Nederlandse Padel bond) en ik heb onlangs ook, via de KNLTB, de aanvullende opleiding tot Padel trainer gevolgd.  

Ik voel me heel erg thuis als trainer van recreanten die graag het maximale uit hun spel willen halen.

De regio rondom Baarn is voor mij niet onbekend en door het netwerk van mijzelf en Stefan hopen we op termijn, in samenspraak met de club, leuke activiteiten en evenementen te ontwikkelen.

Padel staat in de kinderschoenen en zo ook op het beroep van Padel trainer.

Padel maakt een snelle ontwikkeling door waarbij op ook trainersgebied de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Door  workshops en opleidingen blijf ik graag op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Een andere grote hobby van me, waar ik helaas niet zoveel meer aan toekom, is golf.

Ik hoop jullie veel op de baan te zien.

Laten we er met elkaar een mooie zomer van maken; ik heb er zin in!

Met vriendelijk groet

Frank